Seksi adresar

Napomena: Aktivacija novih korisnika vrsi se od strane administratora u roku od 24h. Molimo korisnike da se pridrzavaju pravilnika portala, da oglase postavljaju u odgovarajuce kategorije, zbog nepostovanja istih pravila doci ce do suspendovanja naloga.

  • Istaknite oglas na nedelju dana za samo 14 eura!
  • Istaknite oglas na dve nedelje za samo 24 eura!
  • Istaknite oglas na mesec dana za samo 39 eura!
  • Cena banera za ceo mesec je 29 eura! ( reklamiranje erotic shop-a, preparati za potenciju, hotline, phone-dating...)

NAPOMENA: REKLAMIRANJE SAJTOVA ISTE STRUKTURE (KAO NAS PORTAL) NECE BITI ODOBRENO, MORACE PRVO DA NAM SE OBRATE PISMENIM PUTEM. MOLE SE TAKVI PORTALI DA NE UPLACUJU BANERE DOK NAS PRVO NE KONTAKTIRAJU.

GENITALNA MASAŽA

GENITALNA MASAŽA
NAPOMENA:
ISKLJUČIVO POZIV TELEFONOM ILI SMS od 10 do 22h. Viber, I Whats app, samo za lica iz regiona ili inostranstva! Nakon 22h, cene su 30%. Dolazak na adresu naplaćujem za taxi.

Genitalna masaža, Lingam tehnika, ide uz obavezan relax ili antistres i senzualnu masažu tela u najmanjem trajanju od 30 min pre masaže.

Genitalna masaža nije isto što i erotska masaža, one se razlikuju po tome što genitalna masaža je maserska veština, a ono što se naziva erotskom masažom, uglavnom se svodi na brzu masturbaciju, da klijent što pre svrši... Znate već, imate neku priučenu maserku, zapravo uglavnom neobučenu ženu koja glumata da je maserka, a oglasi su joj paravan za prostituciju ...
Genitalna masaža koju ja radim ima poreklo u indijskoj Tantra tehnici i izvodi se lagano, sporo i klijenta drži sve vreme na ivici orgazma i pomera granice uzbuđenja. Osim toga, vrlo je korisna za pospešivanje erektivnih funkcija, jača cirkulaciju, aktivira prostatu i podstiče viši nivo samokontrole kod muškaraca svih doba i doprinosi boljem pražnjenju mošnica.
Ova masaža se izvodi uz obavezan relax od minimum 30 min, a ukupno zavisi od konstitucije, stanja klijenta, vremena i budžeta. Za sve detalje, javite se na telefon u oglasu od 10 do 22h.
Postoji i format sa dužom genitalnom masažom, za one klijente koji imaju disfunkcionalnu erektivnu sposobnost, prebrzu ejakulaciju, slabiju potenciju ili se teško opuštaju i imaju problema sa stresom i gojaznošću. O svim detaljima, usmeni dogovor putem telefona.

CENA i napomena:
Najkraći format od 45 min ukupno je 3000 din, do 22h, posle 22h, 4000 din.
U ovaj format se uklapaju osobe do 180 cm visine i težine do 85 kg, ili nešto više osobe koje su u treningu i drže do svog izgleda i zdravlja. Svi ostali, kandidati su za prvi pregled, sa vežbama i savetima u vezi gojaznosti i zdravlja, što se posebno naplaćuje i iziskuje duži tretman. Nije moguće zakazati samo genitalnu masažu, bez prethodnih telefonskih konsultacija.

Da pojasnim:
Zabluda mnogih muškaraca je da su maserke osobe koje vole da se pipaju od strane nepoznatih muškaraca od kojih mnogi ni ne pročitaju ovaj oglas pa zovu u gluvo doba, pijani, drogirani ili napaljeni!
Osoba koja je dala oglas, nije nužno jeftina kurva ili nije lutka sa naduvenim silikonima ili usnama, već dogodi se da je i obrazovana, iskusna ili samosvesna osoba, koja ne glumata dok izvodi masažu, ne odeva se seksi, ne skida se bez sopstvene želje, nije objekat pipkanja i dirkanja i ne tražite mi "kontakt" jer se privlačnost ne može naručiti! Kod mene nema porno scenarija, koreografije i kostima, ali ima znanja, energije i veštine, kao i vrhunskog uzbuđenja i opuštanja. Kod mene važe MOJA PRAVILA, a kome se to ne dopada, može da me zaobiđe, u širokom luku.

Sve fotografije su autentične!
Vise info, https://artmasaza.wordpress.com

Cena: Po dogovoru

Kontakt informacije

  • Adresa Beograd
  • Kontakt 0695552340
Oglas objavljen: 28.09.2018Oglas ističe: 28.10.2018ID oglasa: 761216Broj pregleda: 4426