Seksi adresar

Napomena: Aktivacija novih korisnika vrsi se od strane administratora u roku od 24h. Molimo korisnike da se pridrzavaju pravilnika portala, da oglase postavljaju u odgovarajuce kategorije, zbog nepostovanja istih pravila doci ce do suspendovanja naloga.

  • Istaknite oglas na nedelju dana za samo 14 eura!
  • Istaknite oglas na dve nedelje za samo 24 eura!
  • Istaknite oglas na mesec dana za samo 39 eura!
  • Cena banera za ceo mesec je 29 eura! ( reklamiranje erotic shop-a, preparati za potenciju, hotline, phone-dating...)

NAPOMENA:

Zbog čestog postavljanja lažnih oglasa, sajt seksi-adresar.com nije odgovoran za tačnost sadrzaja oglasa, kontakt telefona i drugi vid podataka koje oglašivač postavi. Za oglas je odgovoran samo oglašivač koji je postavio oglas. Seksi-adresar.com ne posreduje ni u kakvom vidu dogovora izmedju korisnika i samim tim nije odgovoran za tačnost oglasa i kvalitet usluga. Zadržavamo pravo da uklonimo svaki oglas na koji primimo pritužbu i utvrdimo da je pritužba tačna. Zabranjeno je baviti se sledećim aktivnostima: Postavljanje laznih podataka u oglasima. Postavljanje tuđih podataka u oglasu. Prijavljeni oglasi biće uklonjeni bez opomene, a nalog suspendovan.

O nama

Poštovani,

seksi-adresar.com je sajt koji se bavi oglašavanjem. Na kojem možete besplatno postavljati vaše oglase.

Prednos seksi-adresara.com je zato što na vrlo lak i jednostavan načim možete da postavite svoje oglase ili svoje reklame. Veoma lako može da se izmenite oglase i sve druge aktivnosti vezane za vaš oglas.

Zašto se reklamirati na seksi-adresar.com?

Omogućava Vam se potpuna kontrola oglasa. Imate slobodu kreiranja oglasa i toga kako zelite da se prestavite. Vrlo jednostavan način postavljanja oglasa bez zamarajućih potvrda preko linkova.

Imamo jednu zajedničku stvar koja nam je i cilj svima, a to je uspeh. Vrlo dobro smo svesni da samo zajedno možemo da uspemo. Vaš uspeh je i naš uspeh, jer ako ste Vi uspešni onda je i seksi-adresar.com uspešan sajt. Zato smo tu za Vas, da Vam pomognemo kada Vam je to potrebno da sto pre dostignemo zajedničke ciljeva!

Zelimo Vam puno uspeha seksi-adresar tim!