Seksi adresar

Napomena: Aktivacija novih korisnika vrsi se od strane administratora u roku od 24h. Molimo korisnike da se pridrzavaju pravilnika portala, da oglase postavljaju u odgovarajuce kategorije, zbog nepostovanja istih pravila doci ce do suspendovanja naloga.

  • Istaknite oglas na nedelju dana za samo 14 eura!
  • Istaknite oglas na dve nedelje za samo 24 eura!
  • Istaknite oglas na mesec dana za samo 39 eura!
  • Cena banera za ceo mesec je 29 eura! ( reklamiranje erotic shop-a, preparati za potenciju, hotline, phone-dating...)

NAPOMENA: REKLAMIRANJE SAJTOVA ISTE STRUKTURE (KAO NAS PORTAL) NECE BITI ODOBRENO, MORACE PRVO DA NAM SE OBRATE PISMENIM PUTEM. MOLE SE TAKVI PORTALI DA NE UPLACUJU BANERE DOK NAS PRVO NE KONTAKTIRAJU.

Par za Trojku

Par za Trojku
CITAJ PAZLJIVO!!!!!!!!!!!!!!!!
Par bez iskustva,probao bi trojku sa Transicom. Ona 29 on 35. Higijena i diskrecija i NORMALNE osobe. Neukusni mailovi bice PRIJAVLJENI!!!!!!!!!!Pasivna za njega, aktivna za nju. Samo skroz zenstvene transice. Ne starije od 35 god. Slika lica i tela obavezni. Ko ne posalje ne odgovaramo na mail. Nikog ne teramo. Ko hoce,neka salje,ko nece,ne odgovaramo. Bolesnici i klinci zaobidjite.Novcana nadoknada ide sa nase strane.Tako da se zna. Dama nije na prodaju,nema cene.Ne radimo ovo zbog novca i zarade.Zelimo novo iskustvo u nasem lux stanu BG.Ko nam se svidi i sa kim ostvarimo normalnu komunikaciju. Sledi nakon toga video poziv.Ako ne odgovorimi na mail. Hvala na razumevanju.

Cena: Po dogovoru

Kontakt informacije

Oglas objavljen: 05.02.2018Oglas ističe: 07.03.2018ID oglasa: 533992Broj pregleda: 7497